NaslovnicaVijestiVIJEST DANA - Ruska zvijezda Aleksandr Golovin stiže u Italiju!

VIJEST DANA – Ruska zvijezda Aleksandr Golovin stiže u Italiju!

Najbolji igrač današnje utakmice između Saudijske Arabije i Rusije na otvaranju Svjetskog prvenstva bio je Aleksandr Golovin koji je dogovorio dolazak u Italiju. Ruski heroj danas je oduševio naciju s dva gola i dvije asistencije u pobjedi 5-0 u prvoj utakmici prvenstva.

Heroj Rusije uskoro bi mogao postati novi igrač Juventusa. Naime, ‘Stara dama’ već duže pregovara s CSKA Moskvom oko dovođenja ovog supertalentiranog 22-ogodišnjeg veznjaka koji prema transfermarktu vrijedi 18 milijuna eura.

Igrač utakmice na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji danas je zabio gol iz slobodnog udarca, dva gola asistirao te oduševio javnost kojoj je ime Aleksandr Golovin bio relativna nepoznanica. On je u sezoni koja je iza nas imao 7 postignutih golova i 6 asistencija, a Juventus je za njega pripremio ponudu od 18 milijuna eura.

[su_no1forfootball]

Kako piše Di Marzio – Golovin i Juventus dogovorili su sve uvjete u vezi igrača i njegove plaće, no dogovor između Juventusa i CSKA Moskve još uvijek nije postignut. CSKA traži 25 milijuna eura, a kako pišu mediji u Italiji – CSKA nakon prvenstva tražit će i više, posebno ukoliko Golovin nastavi igrati ovako sjajno kao što je igrao danas.

Osim Golovina Juventus želi još Sergeja Milinkovića Savića iz Lazija za kojeg klub iz Rima traži preko 100 milijuna eura. Osim njega na meti su još i Joao Cancelo te Darmian, no jedna od glavnih transfer bombi koja se priprema u Italiji je potencijalni transfer Icardija u Juventus, a ukoliko bi to bio slučaj Juventus bi morao napustiti Higuain koji bi mogao put Intera ili u Chelsea. Max Allegri očito ima jasnu viziju svog kluba iduće sezona, a zbog toga je odbio Real Madrid što je i službeno potvrdio.

[su_bet365_app]

Engleski mediji već su se raspisali o tome kako je Golovin oduševio i neke klubove i Premier lige koji su zainteresirani za usluge 22-ogodišnjeg veznjaka. Među tim klubovima navodno je i Manchester Uniteda koji je nedavno u vezni red doveo i Freda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!