NaslovnicaVijestiVIJESTI KOJE SU ŠOKIRALE CIJELI OTOK: Jadon Sancho dolazi u Englesku, ali...

VIJESTI KOJE SU ŠOKIRALE CIJELI OTOK: Jadon Sancho dolazi u Englesku, ali ne u Manchester!

Zvijezda Borussije Dortmund, Jadon Sancho, navodno je bio otvoren za transfer u Chelsea, kaže njegov otac.

Jadon Sancho dolazi

U razgovoru sa Aleksom Goldbergom, Frank Khalid tvrdi da je razgovarao sa Sanchovim ocem o ovom potencijalnom transferu, a čini se da je engleski internacionalac oduševljen projektom Frank Lampard na Stamford Bridgeu.

Sancho bi se mogao dobro uklopiti u Chelsea, zajedno sa ostalim mladim engleskim talentima koji obećavaju u ovom trenutku, poput Tammy Abrahama, Mason Mounta i Callum Hudson-Odoija.

19-godišnjak je blistao u Bundesligi, te se čini idealnim pojačanjem za Chelsea nakon gubitka Eden Hazarda na ljeto.

No, Manchester United je u posljednje vrijeme najviše povezan sa Sanchom, a Dortmund će vjerojatno tražiti oko 100 milijuna funti za njega.

Khalid kaže da je Sanchov otac svjestan da može biti mnogo utjecaja koji ovise o Sanchovoj odluci, ali čini se da bi bio otvoren za igranje na Stamford Bridgeu.

Navijači Chelsea se nadaju da će ovaj uzbudljivi potencijalni transfer da se dogodi nakon završetka njihove zabrane transfera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!