NaslovnicaVijestiVikend derbija pred nama: Očekuju nas vrlo zanimljive utakmice širom Europe

Vikend derbija pred nama: Očekuju nas vrlo zanimljive utakmice širom Europe

Ako ste se, nakon reprezetntativnih nastupa te dokvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji zaželjeli klupskog nogometa, imamo fantastične vijesti za vas! Pred nama je izuzetno bogat sportski vikend a već u utorak je pred nama peto kolo grupne faze Lige Prvaka. Dakle dvostruki program na rasporedu.

Vikend derbija

U subotu nam englezi u tradicionalno vrijeme ručka (13:30) ili popularan “Lunch time” u UK-u donose susret Arsenala i Tottenhama. Domaćin je blagi favorit u ovom susretu te je koeficijent na pobjedu Arsenala oko 2,30.

S početkom u 18 sati očekuje nas jedan od najveći ako ne i najveći gradski derbi između Rome i Lazija. Netrpeljivost i mržnja između ove dvije momčadi koje dijele isti stadion nadaleko je poznata i Rocchi koji će suditi ovaj susret imati će težak posao. Za očekivati je, možda i dvoznamenkasti broj kartona na ovoj utakmici te lako moguće i crveni karton. Bookmakeri blagu prednost daju Romi iako obje momčadi igraju fantastično ove sezone i ovo će zasigurno biti susret koji pravi nogometni zaljubljenici ne smiju propustiti.

[su_watch_live_football]

Nakon ovog vrućeg derbija biti će tek vremena za nešto prezalogajiti te se osvježiti uz pokoji napitak budući da već u 20:45 slijedi još jedan veliki gradski derbi, onaj između Atletico Madrida i Real Madrid. Real Madrid već opasno zaostaje za Barcelonom i ne može si dopustiti novo prosipanje bodova a 3 boda na Vincente Calderonu će biti sve samo ne lagan posao.

[su_no1forfootball]

U isto vrijeme kao i Madridski derbi, igra se derbi između Napolija i Milana. Možda ste veći ljubitelj Serije A, nego Primere, pa ćete gledati ovu utakmicu, no i ovo će biti jedan zanimljiv derbi. Napoli se nalazi na prvoj pozicij sa 32 boda, jedan više od drugoplasiranog Juventusa i oni će morati da ostvare nova tri boda protiv Milana u ovoj utakmici, inače će Juventus imati šansu da ih prestigne. Milan se nalazi na sedmoj poziciji sa 19 bodova i oni su u ovom trenutku četiri boda ispod pozicija koje vode u Europu.

Zatim u nedelju imamo zagrebački derbi Dinama i Lokomotive koji se igra u 15:00h. U prvih 15 utakmica u 1.HNL Dinamo Zagreb je već ostvario veliku prednost od 10 bodova nad drugoplasiranim Osijekom. Dinamo je neprikosnoven kod kuće, gdje imaju šest pobjeda i jedan remi u sedam odigranih utakmica na Maksimiru.

[su_bonus]

Također u nedelju imamo jedan od poznatih ‘mini klasika’ kako ih mediji u francuskoj znaju zvati. Utakmica se igra u 21:00h. Ova dva kluba su razvila rivalstvo tijekom godina. Bordeaux će odmjeriti snage sa Marseilleom. Gostujući tim je u mnogo boljoj formi i nalazi se na četvrtoj poziciji, dok je Bordeaux na devetoj. Marseille mora nastaviti sa dobrim rezultatima ukoliko želi da ostane korak za PSG-om, Monacom i Lyonom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!