NaslovnicaVijestiVillarreal - Barcelona: Katalonci imaju imperativ pobjede

Villarreal – Barcelona: Katalonci imaju imperativ pobjede

Barcelona u meč protiv Villarreala ulazi sa imperativom pobjede ukoliko žele da ostanu u trci za naslov za koji se bore sa ekipom Reala. Katalonci će imati vrlo težak zadatak s obzirom da igraju protiv ekipe koja je u strašnoj formi.

Timske novosti i forma

Ekipa Villarreala igra u strašnoj formi nakon nastavka prvenstva. Odigrali su ukupno 6 utakmica, 5 puta su slavili i samo su jednom remizirali i to protiv Seville. Upravo u tom meču su primili jedina dva gola od nastavka La Lige što ih je dovelo u poziciju da se bore za plasman u Ligu prvaka.

Samo su tri boda upravo iza Seville, i jasno je da i u ovaj meč Žuta podmornica ulazi sa visokim ambicijam s obzirom na to kako loše igra Barca u zadnje vrijeme. Villarreal nije završio četvrti u La Ligi od sezone 2015-16, dok je prošlu sezonu završio na 14. mjestu.

“El Submarino Amarillo” nije pobijedio Barcu u najvišem rangu Španjolske lige od marta 2008., ali su doveli katalonske divove do remija od 4:4 tijekom sezone 2018-19, što dovodi do zaključka da Villarreal standardno dobro igra protiv Katalonaca. Na zadnjih 5 domaćih utakmica protiv Barce postigli su čak 8 golova.

Barca je u međuvremenu remizirala tri od posljednja četiri meča u ligi, uključujući i remi od 2-2 s Atletico Madridom u utorak navečer, gdje su dva puta ispuštali vodstvo i tako ispustili još dva važna boda.

Barca zaostaje četiri boda za Realom, ali još uvijek ima više nego dovoljno bodova u igri no Barca mora pobijediti u svakoj od svojih posljednjih pet utakmica protiv Villarreala, Espanyola, Real Valladolida, Osasune i Alavesa da bi završila na čelu tabele, jer više ne odlučuju sami o svojoj sudbini.

Što se tiče izostanaka trener domaćih nema većih problema, dok Settien standardno ne može računati na Dembele, Umttija i De Jonga.

Prognoza i prijedlog za klađenje

Pred Barcom je još jedan težak i do samog kraja neizvjestan meč. Obje ekipe imaju imperativ pobjede, Villarreal mora slaviti da bi ostao u priključu sa Sevillom za četvrtu poziciju dok Barca mora ostati u korak za Real Madridom.

Ovdje očekujem kartone baš kako to obično biva na mečevima ove dvije ekipe. Granica je nešto niža zbog nedostatka navijača ali to nije razlog zbog kojeg bi trebali preskočiti ovaj meč. Na zadnja tri gostovanja Barce kod Villarreala uvijek je pokazan crveni karton, dok je prošle godine meč završen sa čak 10 žutih.

Arbitar meča je Carlos del Cerro Grande koji je na prosjeku od 4 žuta ove sezone. Bet365 kladionica u ponudi ima marginu od svega 4,5 koja bi do sutra trebala porasti na 5,5 s toga vam preporučujemo da što prije ovo odigrate.

Izvor: bet365

Villarreal - Barcelona

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!