NaslovnicaVijestiVincenzo Montella otkrio što će biti sa Stevenom N'Zonzijem

Vincenzo Montella otkrio što će biti sa Stevenom N’Zonzijem

West Ham United bi ipak mogao ostati bez velikog pojačanja ove zime Stevena N’Zonzija, s obzirom da je novi trener Seville Vincenzo Montella izjavio kako će pokušati zadržati Francuza u Andaluziji.

Montella komentarisao moguć odlazak N'Zonzija

Bivši igrač Blackburn Roversa i Stoke Cityja, koji ima točnost dodavanja od nevjerovatnih 90 posto, neko vrijeme je trenirao sa rezervnim timom nakon što se posvađao sa bivšim trenerom Eduardom Berizzom u novembru/studenom.

[su_bbworld]

Činilo se kako će gotovo sigurno napustiti Sevillu u trenutnom zimskom prelaznom roku, ali on bi se uskoro mogao vratiti u početnih 11. Tako barem kaže njegov novi trener Vincenzo Montella, čiji tim večeras igra utakmicu Kupa kralja protiv Cadiza.

“N’Zonzi je u redu. Trenira dobro, važan je igrač. Normalno, ne volim unaprijed javiti početnih 11, ali mislim da je on dostupan za ovu utakmicu”, rekao je bivši trener Milana u izjavi za španjolski El Desmarque.

Na pitanje o budućnosti Stevena N’Zonzija u klubu, Montella je rekao: “Ne znam, razgovarao sam s njim. Vidio sam njegov stav, ne znam da li će ostati ovdje do kraja sezone, jer mu trenutno nisam u glavi.”

[su_no1forfootball]

Bivši trener Seville Berizzo je dobio otkaz samo nekoliko dana nakon što se oporavio od operacije raka prostate, a Sevilla je bez pobjede u tri ligaške utakmice u nizu.

N’Zonzi je na Ramon Sanchez Pizjuan stigao iz Stoke Cityja 2015. godine, te je do sada odigrao ukupno 108 utakmica u dresu Andalužana. Za njega je interes nedavno pokazao trener West Ham Uniteda David Moyes.

On je prošlog mjeseca u izjavi za Telegraph rekao: “N’Zonzi jedan od igrača koji bi nas zanimao ukoliko je dostupan. Ne bih to rekao o drugim igračima, ali one iz nekog razloga ne igra u Sevilli. Međutim, s obzirom da je trener otišao, ta situacija bi se mogla promijeniti.”

Sevilla je trenutno na petom mjestu u La Ligi sa 29 osvojenih bodova iz 17 odigranih kola. Ispred njih nalazi se Real Madrid sa dva boda više, ali i odigranom utakmicom manje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!