NaslovnicaVijestiVinicius podijelio snimke sramote koju trpi: Pogledajte kako ga vrijeđaju

Vinicius podijelio snimke sramote koju trpi: Pogledajte kako ga vrijeđaju

Vinicius Junior podijelio je na Instagramu snimke uvreda i rasističkih vrijeđanja kojima je gotovo redovito izložen na stadionima diljem Španjolske.

Posljednji navijački incident dogodio se tijekom utakmice Reala protiv Valencije, gdje je Vinicius bio meta bacanja različitih predmeta s tribina te je slušao uzvike koji su oponašali zvukove majmuna.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Svako gostovanje donosi lijepo iznenađenje, a bilo ih je dosta ove sezone. Prijetnje smrću, vješanje lutke, uzvici… Sve je to snimljeno. Na kraju se uvijek svede na ‘izolirani slučaj’ i ‘jednog navijača’. Ne, ovo nisu izolirani slučajevi, već stalne epizode koje obuhvaćaju nekoliko španjolskih gradova (i TV emisiju)”, napisao je Vinicius na Instagramu i dodao:

“Dokaz je u ovom videu. Sada pitam: Koliko je tih rasista prozvano imenom, prezimenom i slikom na internetu? Odgovorit ću da vam bude lakše: Niti jedan koji bi podijelio svoju tužnu priču ili napisao jednu od onih lažnih javnih isprika. Što bi trebalo učiniti da se ovi ljudi kazne? Ili da se kazne klubovi?”

“Zašto sponzori to ne naplate La Ligi? Zar televiziji ne smeta da svakog vikenda prikazuje to barbarstvo? Problem je vrlo ozbiljan i pričama se više ništa ne postiže. Krivim i sebe što opravdavam te kriminalne radnje. To nije nogomet, to je nehumano”, napisao je nogometaš Real Madrida i priložio video.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!