NaslovnicaVijestiViralna izjava predsjednika Bayerna o otkazu trenera Nagelsmanna izazvala veliku pažnju javnosti

Viralna izjava predsjednika Bayerna o otkazu trenera Nagelsmanna izazvala veliku pažnju javnosti

Nakon velikog pada u formi u prvom dijelu 2023. godine, Nagelsmann dobio otkaz od Bayerna, iako je u svojoj prvoj sezoni kao trener kluba osvojio naslov prvaka Njemačke. Borussia Dortmund je preuzela vodeće mjesto u prvenstvu nakon što je Bayern izgubio pet od posljednjih 10 utakmica.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Bayern se priprema za važan derbi protiv svog velikog rivala Dortmunda, dok je u četvrtfinalu Lige prvaka izvukao najtežeg protivnika, Manchester City pod vodstvom Guardiole. Zbog loših rezultata, vodstvo Bayerna odlučilo je smijeniti trenera Juliana Nagelsmanna na jučerašnjem sastanku. Iako je zanimljivo primijetiti da je samo četiri dana prije Nagelsmannovog otkaza, predsjednik Bayerna Herbert Hainer u intervjuu za Kicker pohvalio njegov rad i uspjeh u prethodnoj sezoni.

“Veliki napredak momčadi vidljiv je pod Nagelsmannom otkako ju je preuzeo prije godinu i pol. Julian radi jako dobar posao. Sve špekulacije koje se objavljuju o njegovoj budućnosti su obični tračevi koji ne dolaze iz kluba, nego izvana.”

Iako Bayern nije imao poraza između ove pohvale i njegovog otkaza, postojali su očiti problemi u igri ekipe koji su možda uzrokovali ovu neočekivanu odluku. Ipak, izjava Bayernovog predsjednika o Nagelsmannu koja je postala viralna daje naslutiti da postoji više razloga za Nagelsmannov otkaz.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!