NaslovnicaVijestiVirgil van Dijk iznervirao navijače Rome izjavom nakon sinoćnje utakmice

Virgil van Dijk iznervirao navijače Rome izjavom nakon sinoćnje utakmice

Sinoć je odigran uzvratni susret polufinala Lige prvaka između Rome i Liverpoola, a ‘rimska’ vučica unatoč pobjedi od 4-2 nije uspjela proći u finale.

Van Dijk iznervirao navijače Rome

Liverpool je tako zahvaljujući pobjedi na Anfieldu od 5-2 prošao dalje ukupnim rezultatom 7-6, te će u finalu igrati protiv Real Madrida, koji je slavio protiv Bayern Munchena.

Početkom ove sezone nitko nije mogao ni pomisliti da će tim Jurgena Kloppa stići ovako daleko u najelitnijem europskom takmičenju. Jedan od takvih je i Roy Keane, bivši igrač velikog rivala Manchester Uniteda.

On je nakon pobjede Liverpoola protiv Maribora u grupnoj fazi Lige prvaka u novembru prošle godine rekao: “Na kraju sezone, kada se budu dodjeljivale nagrade, Liverpoola neće biti nigdje. Ukoliko bi igrali u mom dvorištu, ne bi ih gledao.” Pored njega, mnogo sumnji je imao i Gary Lineker, koji je početkom ove godine poručio kako Liverpool od svih engleskih klubova ima najmanje šansi da osvoji Ligu prvaka.

Sinoć je bilo mnogo kontroverznih situacija, a iz Rome, kojoj navodno nisu svirana dva penala, poručili su kako je sramotno da se ovo događa, te da je što prije potreban VAR i u Ligi prvaka.

[su_no1forfootball]

Na pitanje novinara nakon utakmice o tim situacijama, defanzivac Liverpoola Virgil van Dijk je rekao: “Koga briga? Prošli smo dalje. Imali smo i mi nekoliko prilika, tako da, to je nogomet. Sudac je odluke donosio zajedno sa asistentima, i ukoliko se utakmica odvije kao danas, to je fair play.”

Desni bek ‘vučice’ Alessandro Florenzi je također dao zanimljivu izjavu rekavši: “Ljuti nas to što ispadnemo na ovaj način. Primili smo sedam golova u dvije utakmice, ali prvi gol je Salah postigao iz ofsajda, zatim je postojao penal na Edinu Džeki koji nije bio u ofsajdu, a onda i stvarno očigledno igranje rukom. Da postoji VAR tehnologija u Ligi prvaka, ne znam da li bi u finalu igrali Real Madrid i Liverpool. Roma je mogla postići nešto izvanredno, o čemu je cijeli Rim sanjao. Mislim da je cijela Italija ponosna na nas večeras.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!