NaslovnicaVijestiVirgil van Dijk otkrio koju bi zvijezdu iz Manchester Cityja doveo u...

Virgil van Dijk otkrio koju bi zvijezdu iz Manchester Cityja doveo u Liverpool

Virgil van Dijk, vođa i obrambeni igrač Liverpoola je otkrio: “Kevin De Bruyne je nogometaš sa kojim nikad nisam igrao, a volio bih.”

Liverpool je ove sezone u lošoj formi, a u Premier ligi ima čak 15 bodova manje od veodećeg Arsenala, dok su u skupini Lige prvaka završili iza Napolija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Smatram da je Kevin De Bruyne izvanredan nogometaš. Mislim da bismo ga trebali dovesti u Liverpool. Sjajan je sa loptom, u presingu i zabija mnogo golova.”

De Bruyne je u Manchester Cityju od 2015. godine, kada je stigao iz Wolfsburga za 76 milijuna eura. Za Građane je odigrao 320 utakmica do sada i zabio 89 golova uz 133 asistencije, od čega tri gola i pet asistencija u derbijima sa Liverpoolom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!