NaslovnicaVijestiVirgil Van Dijk otkrio zašto je odabrao baš Liverpool i zašto je...

Virgil Van Dijk otkrio zašto je odabrao baš Liverpool i zašto je uzeo dres sa brojem četiri

Virgil van Dijk od danas je i službeno novo pojačanje Liverpoola, u koji je stigao za cifru od čak 75 miliona eura, postavši tako najskuplji defanzivac u povijesti nogometa.

Van Dijk otkrio zašto je izabrao Liverpool

On je u dresu Southamptona nosio dres sa brojem 17, ali u novom klubu će nositi dres sa brojem četiri, a razlog je zanimljiv. 26-godišnjak je priznao kako je taj dres nosio u svom bivšem klubu Groningenu, dok je igrao u rodnoj Nizozemskoj, te ga je zavolio.

“Imao sam broj četiri dok sam igrao u Groningenu u Nizozemskoj, tako da sam oduvijek volio taj broj. Nažalost, u Southamptonu moj dobar prijatelj Jordy Clasie je imao broj četiri, tako da ga nisam želio uzeti od njega. Jednostavno, volim taj broj. Sami Hyypia ga je također nosio u ovom klubu, a također je igrao i za tim iz Nizozemske u kojem sam proveo deset godina, Willem II, tako da je to posebno.”

Iako su za njega, pored Liverpoola, interes pokazivali i Manchester City, Chelsea i Arsenal, nizozemski reprezentativac je objasnio zašto je odabrao baš dolazak na Anfield. Kako kaže, najveću ulogu je igrala veličina kluba.

“Mislim da je najvažnija veličina kluba, kultura kluba, igrači, trener i navijači, koji čine klub posebnim. S obzirom na povijest kluba i svim u vezi njega, čak i trening teren i osoblje, ovaj klub je savršen, savršen za mene, kao i za moju porodicu.”

[su_premierleague]

Pored povijesti i veličine kluba, veliku ulogu je, kako priznaje, igrao i trener ‘Redsa’ Jurgen Klopp.

“Svi znaju kakav je on, koliko je živahan, kako može poboljšati igrače i dati im samopouzdanje. On mi odgovara. Mislim da može od mene napraviti boljeg igrača i veselim se suradnji s njim.”

Liverpool je trenutno četveroplasirani na tabeli u Premier ligi sa 41 osvojenim bodom nakon 21 odigranog kola. U narednom kolu, koje se igra danas, ‘Redsi’ će gostovati kod Burnleya, a Virgil Van Dijk neće moći nastupiti jer ga klub još nije stigao registrovati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!