NaslovnicaVijestiVirgil Van Dijk započeo lagane rehabilitacijske treninge nakon operacije koljena!

Virgil Van Dijk započeo lagane rehabilitacijske treninge nakon operacije koljena!

Liverpoolov branič Virgil van Dijk je započeo lagane treninge, dok pojačava rehabilitaciju nakon operacije koljena.

Virgil Van Dijk započeo

Prošli mjesec se Van Dijk ozlijedio nakon duela sa Jordanom Pickfordom u Merseyide derbiju zbog čega je Nizozemcu pukao lugament koljena.

Bio je to ogroman udarac za Redse, kao i bivšeg braniča Southamptona, koji će vjerojatno biti van terena do kraja sezone.

Budući da je ekipa Jurgena Kloppa izgubila Joea Gomeza zbog ozljede, trebaju im dobre vijesti, a izgleda da su ih dobili glede Van Dijka.

Prema Daily Mailu, već se vratio laganom treningu za oporavak, dok se priprema za intenzivniji dio rehabilitacije kako bi se vratio igranju.

Izvještaj navodi da se možda neće vratiti ranije nego što je očekivano, ali vijest su opisali kao veliku za Liverpool.

Iako je ozljeda Van Dijka bila veliki udarac za njihovu sezonu, nije nužno bila kobna za njihove šanse za obranu naslova u Premier ligi.

Noč ini se da ih je posljednjih tjedana pratio peh, jer je nakon ozljede 29-godišnjaka pratilo nekoliko drugih ozljeda.

Andy Robertson, Trent Alexander-Arnold, Fabinho, Jordan Henderson, Rhys Williams i Gomez su od tada ozlijeđeni.

Gomezu je najgore jer je pretrpio puknuće tetive, dok je s Engleskom uoči prijateljskog susreta s Irskom prošlog tjedna, poput Van Dijka, očekivao da će biti van terena duže vremena.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!