NaslovnicaVijestiViše sam se družio sa Džekom nego sa trudnom suprugom

Više sam se družio sa Džekom nego sa trudnom suprugom

U razgovoru sa talijanski Sky Sport, nogometaš Rome Lorenzo Pellegrini prisjetio se situacija sa Džekom kada ga je pokušavao nagovoriti da produži ugovor sa timom sa Olimpica.

Lorenzo Pellegrini je karijeru počeo u redovima Vučice, a nakon dvije sezone u Sassoulu vratio se u Rim 2017. godine. Inter je prošlog ljeta bio na korak od dovođenja Edina Džeke, a Pellgrini je uradio sve da Džeku zadrži u svlačionici Rome.

“Bilo je dana kada sam više razgovarao s Edinom nego sa suprugom kod kuće, koja je u to vrijeme bila trudna i spremala se za porođaj. Viđali smo se i van terena. Onda mi je jednog dana rekao da je dogovorio s klubom produženje saradnje. Bio sam sretan kao da sam ja produžio ugovor”, rekao je Pellegrini.

Antonio Conte bio je taj koji je prošlog ljeta silno želio dovesti Džeku u Inter. Reprezentativac Bosne i Hercegovine na kraju je ipak ostao u Rimu, a ove sezone postigao je 15 pogodaka i upisao devet asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!