NaslovnicaVijestiVJEROVALI ILI NE: Ptice "otkazale" nogometnu utakmicu!

VJEROVALI ILI NE: Ptice “otkazale” nogometnu utakmicu!

Iz Njemačke nam stiže priča za rubriku vjerovali ili ne. Iako su pedantni Nijemci poznati po besprijekornoj infrastrukturi i uslovima za igru, za ovu bizarnu situaciju ipak nisu imali rješenja.

vjerovali ili ne

Nije rijedak slučaj da se poneka nogometna utakmica otkaže zbog lošeg terena, ali da gavrani ”preoru” travnjak uistinu je neobičan slučaj. Utakmica njemačke Regionalne lige Zapad između klubova Bonner SC i TV Herkenrath, zakazana za subotu, morala je biti odgođena jer su gavrani ”razorali” travnjak do te mjere da se ne može igrati.

Naime, veliko jato ovih ptica okupiralo je travnjak stadiona u Bonnu, kljucajući su ostavili prilično veliki broj dubljih rupa na terenu koje nisu mogle biti poravnane jer se tlo u međuvremenu zaledilo.

“Gavrani su iza sebe ostavili rupe na stadionu Sportpark Nord, koje ne mogu biti sanirane, jer je tlo smrznuto zbog niskih temperatura”, kazala je gradska glasnogovornica Stefanie Zießnitz za “Bonner Generalanzeiger”.

Iz nogometnog kluba Bonner SC ističu kako ovaj problem nije nov, te da se već duže traži učinkovit način borbe protiv ”nemilosrdnih” ptica. “Šaleći se, kazao sam našem predsjedniku da mi nećemo moći funkcionirati bez dobrog lovca. Inače nećemo riješiti problem, trava je u potpunosti uništena, a u zemlji su ostali krateri”, kazao je sportski rukovoditelj kluba Thomas Schmitz za “Reviersport”.

Sličan problem imao je još jedan klub iz ove regionalne lige. Naime, SC Verl je u veljači također morao otkazati jednu utakmicu, odnosno odigrati na drugom terenu, jer su njegov travnjak uništile vrane. Nekome gavrani, drugome vrane – uglavnom, mrka kapa…

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!