NaslovnicaVijestiVjerovali ili ne: Anketa na Twitteru za novi ugovor golmanu!

Vjerovali ili ne: Anketa na Twitteru za novi ugovor golmanu!

Škotski nogometni klub Livingston postavio je anketu na Twitteru u kojoj navijači mogu da glasuju da li žele da se golmany Garyju Maleyu produži ugovor koji je na isteku. Da, dobro ste pročitali!

Iskusnom čuvaru mreže (37) ističe suradnja na kraju lipnja, pa su u škotskom klubu riješili da se konsultuju sa navijačima oko daljih koraka. Sudeći prema riječima, odluka će na kraju biti na njima.

“Imajući u vidu da mu ugovor ističe narednog mjeseca, ovo pitanje ostavljamo u rukama navijača da odluče da li da ponudimo produžetak saradnje našem Stretchu”, stoji iznad ankete.

Mnogi su smatrali da se iza svega krije šala, ali su iz kluba potvrdili da to nije slučaj. “Nije šala, nema niko važniji od navijača”, stoji u odgovoru.

Dobra vijest po Maleya jeste da je za sad 64.9 odsto glasača za to da mu klub ponudi nastavak suradnje. Naravno, anketa na Twitteru je postala viralna, te je naišla na veliki odziv, pošto je za samo šest sati glasovalo preko 105.000 korisnika

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!