NaslovnicaVijestiVladina intervencija smirila tenzije koje su prijetile Benzeminom odlasku iz Saudijske Arabije

Vladina intervencija smirila tenzije koje su prijetile Benzeminom odlasku iz Saudijske Arabije

Karim Benzema pojavio se na treningu Al Ittiihada nakon gotovo mjesec dana izbivanja, a Vlada Saudijske Arabije učinila je sve da izgladi situaciju. Benzema nije prisustvovao početku priprema Al-Ittihada za nadolazeću sezonu u Saudijskoj Arabiji. Trener Marcelo Gallardo odlučio je isključiti njegovo sudjelovanje u mini-turniru koji je čekao ekipu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a također mu nije dopustio sudjelovanje na treninzima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tada se činilo da će sigurno otići iz Saudijske Arabije, no u sve se umiješala Vlada (Ministarstvo sporta Saudijske Arabije). Prema informacijama Marce, očuvanje imidža Saudijske Arabije postalo je ključno, pa su poduzeli sve korake kako bi izgladili odnos između Benzeme i Gallarda.

Napominjemo, cijela situacija započela je krajem prošle godine kada je Benzema bio izložen oštrim kritikama navijača na društvenim mrežama, što ga je natjeralo da deaktivira svoj Instagram račun s 76 milijuna pratitelja.

Bilo kako bilo, Karim se vratio i uskoro ga očekuju službene utakmice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!