NaslovnicaVijestiVlasnici PSG-a nezadovoljni Messijevim putovanjem u Saudijsku Arabiju, prijete mu oštrom kaznom

Vlasnici PSG-a nezadovoljni Messijevim putovanjem u Saudijsku Arabiju, prijete mu oštrom kaznom

Lionel Messi trenutno zajedno s obitelji boravi u Saudijskoj Arabiji koja ga je angažirala za promociju turizma u toj zemlji, no njegova se avantura ne sviđa bogatim vlasnicima PSG-a.

Kako prenose francuski mediji, čelnici PSG-a bijesni su na Argentinca jer je na ovaj put otišao bez njihovog znanja i najave.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

L’Equipe navodi da Messi o putovanju u Saudijsku Arabiju nije obavijestio ni sportskog direktora PSG-a Luisa Camposa, kao ni trenera Christophea Galtiera. Zbog ovog poteza Messiju prijeti oštra kazna jer je prekršio sve moguće protokole. Očekuje se da će biti novčano kažnjen, a neki mediji pišu da mu čak prijeti i suspenzija.

Izostanak argentinske superzvijezde iz momčadi bio je glavna tema u svlačionici PSG-a, a njegovi suigrači bili su iznenađeni što je Messi otišao na putovanje baš na kraju sezone.

Njegov izostanak sa jučerašnjeg treninga bio je glavna tema u svlačionici, a njegovi suigrači su bili iznenađeni kada su otkrili da je on zapravo u Saudijskoj Arabiji.

Umjesto slobodnog dana, Parižani su jučer imali zakazan trening, jer su doživjeli neugodan domaći poraz od Lorienta s rezultatom 3:1.

Time je ponovno otvorena utrka za naslov prvaka u Francuskoj, a suvišno je govoriti kakva bi katastrofa bila za Parižane ukoliko ne bi osvojili šampionsku titulu.

Stječe se dojam da Messi jedva čeka da završi ova sezona i da će nakon nje sigurno promijeniti sredinu, a najizglednija opcija u ovom trenutku je Barcelona.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!