NaslovnicaVijestiVlasnik Chelseaja sam sebe postavio na poziciju sportskog direktora kluba, a onda...

Vlasnik Chelseaja sam sebe postavio na poziciju sportskog direktora kluba, a onda dao otkaz

Todd Boehly više nije sportski direktor Chelseaja, pozicija na koju je sam sebe imenovao nakon što je kupio klub od Romana Abramoviča.

Engleski mediji pišu da se Boehly povukao s ove pozicije i da će se ubuduće baviti isključivo “predsjedničkom” funkcijom, a da će na njegovo mjesto doći Christopher Vivell i Palo Winstanley.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prethodno je na toj poziciji radila Marina Granovskaja, tada najutjecajnija žena u svijetu nogometa, koja je postala poznata kada je s Nikom potpisala najveći sponzorski ugovor.

Konzorcij predvođen Toddom Boehlyjem platio je 4,25 milijardi funti za klub sa Stamford Bridgea krajem svibnja 2022. godine.

Iako je u početku mislio da je elitni nogomet prepisan iz videoigara, Boehly je već u prvoj polusezoni osjetio sve probleme koje ovaj sport nosi, a njegov Chelsea, iako ima odličnu momčad, tek je na desetoj poziciji u Premier ligi sa 25 osvojenih bodova iz 17 utakmica.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!