NaslovnicaVijestiVlasnik PSG-a Al-Khelaifi održao sastanak oko kupovine jednog od najjačih engleskih klubova

Vlasnik PSG-a Al-Khelaifi održao sastanak oko kupovine jednog od najjačih engleskih klubova

Vlasnici PSG-a predvođeni Nasserom Al-Khelaifijem održali su sastanak oko kupovine engleskog velikana. Qatar Sports Investments želi ojačati svoje nogometno carstvo i nakon PSG-a uložiti novac u najjaču ligu na svijetu.

Ugledni novinar CBS-a Ben Jacobs izvijestio je da je prvi čovjek PSG-a Nasser Al-Khelaifi pojačao napore da uđe u najjaču ligu na svijetu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zbog toga je iskazao interes i kontaktirao nekoliko najjačih engleskih klubova, a najdalje je “otišlo” s Tottenhamom i obavljena je prva runda razgovora.

Al-Khelaifi se prošli tjedan u Londonu sastao s prvim čovjekom Tottenhama Danielom Levyjem. Sastanak je označen kao “istraživački”, što znači da su dvije strane prvi put iznijele svoje zahtjeve. S obzirom na financijsku moć Katarana, ne bi bilo neobično da Tottenham uskoro dobije iznimno bogatog vlasnika.

QSI, predvođen Al-Khelaifijem, kupio je PSG još 2011. godine i od tada je osvojio čak 10 naslova prvaka Francuske. Od tada su kupili još 26 posto udjela u portugalskoj Bragi, no ulazak u englesku Premier ligu bio bi najveći poslovni izazov.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!