NaslovnicaVijestiVlasnik PSG-a Nasser al-Khelaifi kupuje klub u Engleskoj!

Vlasnik PSG-a Nasser al-Khelaifi kupuje klub u Engleskoj!

Navodno su vlasnici PSG-a blizu dogovora o preuzimanju Leeds Uniteda.

Zapanjujuće izvješće iz Engleske sugerira da je vlasnik PSG-a Nasser al-Khelaifi razgovarao sa vlasnikom Leedsa Andrea Radrizzanijem, gdje želi proširiti svoje vlasništvo i u Premier ligu.

Engleski mediji tvrde da je Nasser al-Khelaifi napravio Leedsa prioritetom u dogovoru koji bi mogao koštati 120 milijuna funti.

Izvještaj dodaje kako se Leeds trudi održati ovu priču što manje na naslovnicama, kako se ne bi odvratili od pokušaja povratka u Premier ligu prvi put nakon ispadnja 2004. godine.

Leeds je tada imao ogromne finansijske probleme i izgubili su nekoliko vrhunskih igrača prije nego što se predao i ispao iz lige, te se od tada bore vratiti u Premier ligu.

Sada je, međutim, Marcelo Bielsa doveo Leedsa do vrha Championship tabele, a oni će bez sumnje da se nadaju da se ova sezona neće poništiti, tako da mogu nastaviti sa borbom za promociju kasnije ove godine, kad god to bude moguće zbog koronavirusa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!