NaslovnicaVijestiVLASTI ZVANIČNO POTVRDILE: Pronađeno beživotno tijelo Emiliano Sale

VLASTI ZVANIČNO POTVRDILE: Pronađeno beživotno tijelo Emiliano Sale

Vlasti zvanično potvrdile! Pronađeno beživotno tijelo Emiliano Sale. Tragično, vlasti su potvrdile da je Emiliano Sala mrtav.

VLASTI ZVANIČNO POTVRDILE

Sala je nestao tijekom leta za Cardiff 19. siječnja, zajedno sa pilotom Davidom Ibbotsonom, a njihov zrakoplov Piper Malibu je pronađen dva tjedna kasnije.

Sportski svijet i mnogi drugi su se okupili kako bi skupili novac za potragu, što je dovelo do otkrića da je na morskom dnu sjeverno od Guernseyja pronađena olupina.

Prvobitna zapažanja iz odjela za istraživanje zrakoplovnih nesreća (AAIB) potvrdila da su viđena tijela unutar olupine, šot je kasnije dovelo do potvrde tužnih vijesti.

Policija Dorseta objavila je sljedeću izjavu u četvrtak navečer: “Tijelo koje je danas u četvrtak 7. veljače 2019. godine dovedeno u Portland luku je službeno identificirano kao profesionalni nogometaš Emiliano Sala.”

“Obitelji gospodina Sale i pilota Davida Ibbotsona su ažurirane ovim vijestima i nastavit će im davati podršku posebno obučeni časnici za vezu sa obitelji. Naše misli ostaju sa njima u ovom teškom vremenu.”

“HM Coroner će nastaviti istraživati okolnosti ove smrti koju podupire policija Dorset.”

“U ponedjeljak, 21. siječnja 2019. godine, zrakoplov koji je prevozio oba muškarca letio je iz Nantesa u Cardiff, kada je izgubio kontakt sa kontrolom zračnog prometa, sjeverno od Guernseyja.”

“Nažalost, operacija potrage spašavanja nije bila uspješna u pronalaženju zrakoplova i dva putnika. Nakon toga AAIB i privatno finansirani timovi za pretraživanje bili su raspoređeni na relevantno područje.”

“Koristeći specijalističku opremu, timovi su uspjeli locirati i identificirati zrakoplov i povratiti tijelo gospodina Sale.”

Prenosimo našu iskrenu sućut obitelji Sala, kao i svima koji su pogođeni ovim tragičnim vijestima!

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio koji igrači Real Madrida nisu htjeli pucati penal

0
U četvrtfinalu Lige prvaka, Real Madrid je uspio nadmašiti Manchester City zahvaljujući boljem izvođenju penala, osiguravši svoje mjesto u polufinalu. U tom krugu će...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!