NaslovnicaVijestiVN Njemačke izbačena iz kalendara F1

VN Njemačke izbačena iz kalendara F1

Stigla je službena potvrda kako je FIA iz kalendara za 2015. sezonu izbacila VN Njemačke. Nakon što se posljednjih tjedana nagađalo o tome hoće li se voziti VN Njemačke, za sve ljubitelje F1 stigla je loša vijest. Do problema je došlo kada je Nurburing prije nekoliko mjeseci otkazao domaćinstvo zbog  financijskih problema. Nakon toga svi su se nadali kako će druga Njemačka staza Hockenheim potpisati ugovor s FOM-om, ali direktor staze je to odbacio.

Alonso slavi

Ovo je prekid jedne duge tradicije, jer Njemačka je od 1960. bez prekida imala utrku u Formuli 1. Tijekom Schumacherove vladavine i zaluđenosti Njemaca formulom u kalendaru su bile i dvije utrke.

FIA u svom priopćenju navod kako utrka koja se trebala održati 19. srpnja, ali da se to neće dogoditi jer nije došlo do dogovora između FOM-a i promotora utrke.

Tako ove godine umjesto najavljenih 20 utrka u kalendaru će se naći njih 19, a tijekom srpnja biti će pauza od tri tjedna. Nadamo se da je ovo samo jednogodišnje odsustvo, te da ćemo VN Njemačke što je prije moguće ponovno gledati u kalendaru Formule 1.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!