NaslovnicaVijesti"Volim Zidanea, ali nadam se da neće uspjeti u Madridu"

“Volim Zidanea, ali nadam se da neće uspjeti u Madridu”

Defanzivac Barcelone Aleix Vidal je priznao da je oduvijek bio ljubitelj Zinedinea Zidanea, ali se nada da legendarni Francuz neće osvojiti nijedan trofej vodeći Real Madrid.

Sin Zinedine Zidane-a umiješan u transfer zabranu

Zidane je smatran herojem u španjolskoj prijestolnici, nakon što je u “kraljevskom klubu” igrao između 2001. i 2006. godine, osvojivši titule La lige i Lige prvaka u tom vremenu.

43-godišnjak je sada preuzeo klupu Real Madrida, zamijenivši pritom Rafaela Beniteza, a u svom debiju u ligi njegov tim je visokim rezultatom 5-0 savladao Deportivo La Corunu prošlog vikenda.

Vidal je izjavio da se divio Zidaneu kao igraču, ali se nada da neće imati priliku za bilo kakvim uspjehom ove sezone.

“Čini se da je njegov početak veoma dobar, ali tofeji se dobijaju na kraju sezone. Nadam se da neće osvojiti nijedan. Oduvijek sam bio veliki ljubitelj Zidanea, ali sada mu ne mogu poželjeti nikakvu sreću.”

Vidal je konačno svoj prvi nastup u dresu Barcelone imao ovog mjeseca, nakon što je na početku sezone stigao iz Seville, te Španjolac smatra da može samo napredovati igrajući uz najbolje igrače na svijetu, uključujući i službeno najboljeg Lionela Messija.

“Gotovo svi igrači ovdje su najbolji na svijetu. Možete naučiti puno od njih. Čak i na treningu možete vidjeti da je Leo najbolji. Kada ide jedan na jedan protiv vas, znate da nemate puno opcija.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!