NaslovnicaVijestiVraća li se Kane u Tottenham? Predsjednik kluba ističe: Imamo opciju u...

Vraća li se Kane u Tottenham? Predsjednik kluba ističe: Imamo opciju u ugovoru kojom ga možemo vratiti

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy sudjelovao na forumu navijača gdje je bio spreman odgovoriti na brojna pitanja. Tijekom ovog događaja, on je službeno potvrdio da Tottenham ima mogućnost otkupa ugovora koji je Harry Kane, najbolji strijelac u povijesti kluba, potpisao s Bayernom prije nešto više od mjesec dana.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kane je u prvoj polovici kolovoza napustio Tottenham i prešao u Bayern u transferu koji može doseći vrijednost i do 100 milijuna funti. Kaneov odlazak nije dobro primljen od strane navijača Tottenhama, a kao glavni krivac proziva se predsjednik Levy. Na pitanje navijača ima li klub opciju otkupiti ugovor kapetana Engleske i vratiti ga u Spurse, Levy je odgovorio: “Naravno.”

Predsjednik nije detaljno objasnio postupak aktivacije te klauzule i nije iznio informacije o cijeni koju bi klub trebao platiti. Cijela priča oko Kaneovog prelaska u Bayern, s nekoliko neočekivanih preokreta tijekom finalizacije transfera, sugerira da je ovaj izvanredni napadač ozbiljno razmišljao o toj važnoj odluci u svojoj karijeri. Ovo potkrepljuju i njegove izjave upućene navijačima Tottenhama u kolovozu.

“Ovo nije zbogom, jer nikad ne znate kako će se stvari odvijati u budućnosti. Ova poruka je zahvala i vidimo se uskoro”, napisao je tada Kane.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!