NaslovnicaVijestiVRAĆA SE U ITALIJU: Zlatan Ibrahimović na korak od potpisa za jednog...

VRAĆA SE U ITALIJU: Zlatan Ibrahimović na korak od potpisa za jednog od najvećih talijanskih klubova!

Prema pisanju španjolskih medija, legendarni Zlatan Ibrahimović se planira vratiti u svoj bivši klub AC Milan u januaru, nakon što istekne njegov trenutni ugovor sa LA Galaxyjem krajem godine.

AC Milan dovodi Ibrahimovića

Bivši švedski reprezentativac je već neko vrijeme u središtu medijske pozornosti, te je nagovijestio kako će se po svemu sudeći vratiti u Europu nakon što je njegov tim poražen u play-offu MLS Kupa od gradskog rivala Los Angelesea.

Kako danas pišu novine Marca, on će se po svemu sudeći vratiti na San Siro, unatoč špekulacijama kako ga ponovo želi i Manchester United, čiji dres je nosio prije nego što je otišao u Sjedinjene Američke Države.

Pored toga, sportski direktor Milana Paolo Maldini je nedavno izjavio kako bi dolazak Ibrahimovića bio san, te da postoji interes s njihove strane. Ibra je već igrao u Milanu, gdje je postigao 56 golova u 85 utakmica, te pomogao klubu da osvoji titulu prvaka Serije A u sezoni 2010/11. Također je u Italiji ranije u karijeri nosio i dres Intera i Juventusa, te je ukupno u Seriji A na 294 nastupa postigao 148 golova i podijelio 61 asistenciju.

Iako ima 38 godina, iza sebe ima dvije sjajne sezone u dresu LA Galaxyja, tokom kojih je postigao čak 53 gola u 58 utakmica. Prije par dana je napravio veliku dramu kada je na svom službenom instagram profilu napisao kako se vraća u Španjolsku. Na kraju je otkrio kako je to samo bila reklama za jednu od kladionica, što je naljutilo brojne njegove fanove.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!