NaslovnicaVijestiVratar Aston Ville otkrio da nikada nikada nije želio preći u Arsenal:...

Vratar Aston Ville otkrio da nikada nikada nije želio preći u Arsenal: “Uradio sam to zbog obitelji”

Vratar Aston Ville Emiliano Martinez senzacionalno je potvrdio da se zapravo nikada nije želio pridružiti bivšem klubu Arsenalu – inzistirajući na tome da je na taj transfer pristao samo zbog svoje obitelji.

Vratar Aston Ville

Argentinac, koji se trenutno vratio u Južnu Ameriku na međunarodnu dužnost, razmišljao je o svom vremenu provedenom u Topnicima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Martinez je na Emirates stigao 2010. godine iz Independientea, ostavivši iza sebe obitelj sa samo 17 godina.

Tada je morao pričekati do druge polovice desetljeća kako bi igrao u prvoj postavi za prvu momčad, otvarajući put za eventualni prelazak u Aston Villu 2020. godine.

Njegov put da postane etablirani vratar Premier lige bio je daleko od toga, nakon što ga je njegov matični klub poslao na posudbu u Oxford, Shefield, Rotherham, Wolves, Getafe i Reading

Međutim, njegova priča mogla je biti jako drugačija, da nije bilo Martinezove želje da uzdržava svoju obitelj.

Prema njegovom mišljenju, više je volio da je ostao u Argentini još neko vrijeme kako bi unaprijedio svoj razvoj.

“Arsenal je došao po mene, a Pepe Santoro (trener Independientea) mi je rekao da ovakva ponuda dolazi samo jednom u životu”, rekao je argentinski reprezentativac.

“Moja obitelj i moji agenti su mislili isto. Dakle, odlka je bila više za njih nego za bilo što drugo.”

“Nisam htio otići. Nisam požalio, ali sam htio igrati u Independienteu. Neko vrijeme sam mislio: ‘Ako ostanem, za dvije godine ću debitirati.’ Mojoj obitelji] je nedostajalo malo financija. Učinio sam to više zbog toga nego zbog sporta. “

Desetljeće nakon tog početnog preseljenja u Englesku, Martinez je prešao u Aston Villu za oko 20 milijuna funti.

U sezoni 2020/21, Martinez je bio jedan od samo nekolicine igrača Ville koji su nastupili u svih 38 utakmica Premier lige.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!