NaslovnicaVijestiVratar Beneventa objasnio kako je postigao povijesni gol protiv Milana

Vratar Beneventa objasnio kako je postigao povijesni gol protiv Milana

Junak jučerašnjeg dana, a vjerovatno i čitavog kola u Europi, vratar Beneventa Alberto Brignoli, objasnio je kako je postigao povijesni gol protiv Milana, koji je njegovoj momčadi donio prvi bod u sezoni.

povijesni gol

Benevento je, gotovo od početka sezone, momčad o kojoj se govori u Serie A, ali i Europi. Debitanti u talijanskom elitnom nogometnom rangu najlošiji su tim liga petice, s 14 poraza u prvih 14 utakmica sezone. A onda se dogodilo čudo…

[su_no1forfootball]

Tim iz Campanije osvojio je prvi bod u ligi koja se igra od 1929. godine (zapravo od 1926.), a to je napravila protiv velikog Milana koji se ove sezone ne igra idealno, ali je prošle godine potrošio stotine milijuna eura na igrački kadar.

Uz sve to, bio je to debi Gennara Gattusa na klupi svojih rossonera (nakon utakmice Gattuso je rekao da ni u najgoroj noćnoj mori nije mogao sanjati što se dogodilo).

Šok za Italijane: Veliki nogometni stručnjak odbio mjesto selektora Italije

Transfer glasine: Velika trampa igrača između Reala i Juventusa, brazilsko čudo od djeteta na pragu evropskog velikana, potvrđen prvi odlazak iz PSG-a

Ali ovo je bila utakmica samo jednog čovjeka, 26-godišnji vratara Beneventa, Alberta Brignolija. U 95. minuti, pri rezultatu od 1:2, otišao je u kazneni prostor rivala i postigao povijesni gol koji je donio povijesni bod svom timu.

“Samo sam pomislio da nemamo što izgubiti. Otišao sam gore, zatvorio oči i skočio. Bio je to skok vratara, a ne skok napadača. Teško je opisati. Samo sam se nadao najboljem “, rekao je Brignoli za Sky Italia.

Benevento je još uvijek na dnu Serie A, ali Brignolii vjeruje da njegov tim, koji u svim procjenama, ali i preciznim statističkim parametrima igra pozitivan i proaktivan nogomet, zaslužuje više.

“Vratili smo se za neke ranije utakmice. Gubili smo kad zaista nije trebalo, često u završnici. Pokazali smo da se možemo nositi sa svima. Oduševljen sam zbog navijača”, zaključio je Brignoli.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!