NaslovnicaVijestiVRATAR DINAMA DANIJEL ZAGORAC: Na Instagramu objavio - "Trenutak kada je Diletta...

VRATAR DINAMA DANIJEL ZAGORAC: Na Instagramu objavio – “Trenutak kada je Diletta Leotta ušla na stadion”

Dinamo Zagreb će večeras igrati protiv Atalante u 21 sat u petom krugu grupne faze Lige prvaka na San Siru.

VRATAR DINAMA

Dinamovci su jučer stigli u Milano, a zatim su u 19 sati istrčali na travnjak kako bi odradili pripreme za susret godine. Zagrebački Dinamo je u igri za mjesta koja vode u nokaut fazu Lige prvaka, nakon što imaju isti broj bodova kao i Shakhtar koji se nalazi na drugoj poziciji.

Sad im sve ovisi od posljednje dvije utakmice u Ligi prvaka. Bodom iz ove utakmice bi osigurali igru u Europskoj ligi nakon što bi obezbjedili treću poziciju.

Atalanta – Dinamo Zagreb: Sa ogromnom podrškom sa tribina, Dinamo ima imperativ pobjede u Italiji!

No u svoj ovoj frci oko Dinamove najvažnije utakmice ove godine, uspjeli smo malo i da se zasmijemo, a glavni krivac za to je Dinamov vratar Danijel Zagorac, koji je svojom objavom na Instagramu nasmijao sve navijače.

Naime, Zagorac je objavio sliku sa svojiim suigračima na terenu i dodao je zaista zanimljiv opis slike:

“Trenutak kad je ušla Diletta Leotta na stadion.”

Tko je famozna Diletta Leotta?

Diletta Leotta je jedna od najpoznatijih sportskih novinarki na svijetu. Nju na Instagram profilu prati više od pet milijuna ljudi, a mnogi je smatraju najljepšom novinarkom u Italiji. Ona ima 27 godina i radi za DAZN.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!