NaslovnicaVijestiVratar Inter Miamija: Nismo spremni za dolazak Messija, naš klub nema ni...

Vratar Inter Miamija: Nismo spremni za dolazak Messija, naš klub nema ni stadion, a navijači mogu ući na teren

Vratar Inter Miamija iz MLS-a Nick Marsman, ističe da ovaj klub nije pripremljen za dolazak Lionela Messija i pokušava skrenuti pažnju svjetske javnosti na trenutno stanje u klubu.

Prema njegovim riječima, ova ekipa ne posjeduje vlastiti stadion, dok onaj na kojem igraju nema ogradu, što omogućava navijačima da lako uđu na teren. Uz sve to, igrači dolaze na stadion bez osiguranja, pa smatra da ova momčad nije uopće spremna za potpisivanje Messija.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Osobno mislim da klub nije spreman za Messijev dolazak. Imamo privremeni stadion, ljudi mogu ušetati na teren i nema ograde. Dolazimo na stadion bez osiguranja, iako se nadam da će Messi doći i postati dio našeg tima, iskreno mislim da nismo spremni za to”, rekao je Marsman za ESPN.

Unatoč tome što je imao pred sobom ponudu iz Saudijske Arabije vrijednu milijardu eura i ne bi mogao pronaći ni jedno mjesto koje bi mu omogućilo zaraditi toliko novca kao tamo, Messiju sportski prijedlog Saudijaca nije bio dovoljno privlačan.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!