NaslovnicaVijestiVratar Liverpoola želi otići iz kluba, Redsi za njega traže 25 milijuna...

Vratar Liverpoola želi otići iz kluba, Redsi za njega traže 25 milijuna eura

Prije nekoliko dana nizozemski stručnjak Arne Slot službeno je preuzeo mjesto šefa stručnog stožera engleskog Liverpoola, no već su mu stigle prve loše vijesti. Prema izvještajima medija u Engleskoj, rezervni vratar Redsa Caoimhin Kelleher želi napustiti klub ovog ljeta kako bi pronašao više minuta na terenu.

Prethodne sezone, reprezentativac Republike Irske odigrao je ukupno 26 utakmica za Liverpool, što je najviše u njegovoj karijeri do sada.

U Carabao Cupu je odigrao svaku minutu, sačuvavši svoju mrežu netaknutom u pobjedničkom finalu protiv Chelseaja u veljači, kada su Redsi slavili rezultatom 1:0. Međutim, Alisson Becker je i dalje prva opcija na golu Liverpoola što očito nije po volji Kelleheru koji želi pronaći klub gdje će dobiti više prilika za braniti.

Ovaj 25-godišnjak potječe iz Liverpoolove akademije i ima ugovor s Redsima do 2026. godine. Klub s Anfielda će za njega tražiti oko 25 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!