NaslovnicaVijestiVratar Manchester Uniteda na pripremama slučajno probio pluća igraču suparničke momčadi

Vratar Manchester Uniteda na pripremama slučajno probio pluća igraču suparničke momčadi

Manchester United je u pripremnoj utakmici izgubio 1:3 od engleskog četvrtoligaša Wrexhama. Erik Ten Haag koristio je mlade igrače, odnosno u sastavu nije bilo prvotimaca. Utakmica koja se odigrala u San Diegu obilježena je teškom ozljedom napadača Wrexhama, Paula Mullina.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Unitedov vratar Nathan Bishop u skoku je udario Mullina, koji je ostao ležati na tlu od bolova nakon pada. Iako je uspio sam ustati i napustiti teren, nije mogao nastaviti utakmicu te je već u 19. minuti zamijenjen. Trener Wrexhama, Phil Parkinson, otkrio je da su Mullinu probijena pluća, što će rezultirati njegovim izostankom na početku iduće sezone.

Nakon ozljede, Mullin se obratio javnosti iz bolnice. Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju iz kreveta uz poruku: “Hvala svima na porukama. Sve je u redu.” Podsjećamo da su vlasnici Wrexhama poznati holivudski glumci Ryan Reynolds i Rob McElhenney. Reynolds je također izrazio podršku na Twitteru: “Paul Mullin ostavio je zadnju kap krvi. Cijeli Wrexham želi mu brz oporavak.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!