NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti otkrio kako će vratiti Italiju u vrh nogometa

Carlo Ancelotti otkrio kako će vratiti Italiju u vrh nogometa

Carlo Ancelotti otkrio kako će vratiti Italiju u vrh nogometa. Naime, glavni kadndidat sa preuzimanje reprezentacije Italije je Carlo Ancelotti.

Italiju na vrh

Italija će propustiti Svjetsko prvenstvo nakon 60 godina, tačnije zadnji put Azzurri nisu bili na Mundijalu davne 1958. godine. Giampiero Ventura je u Italija postao najomraženije lice za samo jedan dan, čim je dobio otkaz Ventura je tražio novac koji mu FS Italije mora isplatiti. Ventura će dobiti skoro 870.000eura.

[su_premierleague]

Iz FS Italije su rekli da će isplatiti Venturu, te da neće stvarati probleme. Oni će njemu isplatiti skoro milion eura, po ugovoru Ventura bi za još osam mjeseci rada u reprezentaciji trebao zaraditi preko 1.2 miliona eura

Talijani su željeli da ode i prvi čovjek u savezu Carlo Tavecchio, a sada je on taj koji svim silama pokušava dovesti novog selektora. Tavecchio nema više prava na grešku, zbog toga što će odluka za novog trener odlučivati i o njegovoj budućnosti.

Zbog toga će on pokušati dovesti Carla Ancelottija za selektora Italije, čovjeka kojem Tavecchio vjeruje…

Alessamdro Nesta je prošle dvije godine proveo kao trener Miamija, te je odlučio ove sezone napustiti klub.

Kako prenose mediji iz Italije, ako Ancelotti preuzme klupu Italije, Nestaa će gotovo sigurno biti njegov pomoćnik, jer se njih dvojica odlično poznaju.

“Proveo sam dvije lijepe godine u Miamiju, te jo došlo sada do kraja”, rekao je Alessandro Nesta, te je dodao:

“Zahvalio bih se ovim ljudima, divnim ljudima koji su bili dio moje avanture. Spreman sam za nove izazove, za neke veće izazove u svojoj karijeri, a želio bih Vama poželiti svu sreću ovog svijeta u budućnosti!”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!