NaslovnicaVijestiVrijeme prolazi, ali uspomene ostaju: Poslije finala će reći zbogom Liverpoolu

Vrijeme prolazi, ali uspomene ostaju: Poslije finala će reći zbogom Liverpoolu

Vrijeme prolazi, ali uspomene ostaju, a poslije finala će reći zbogom Liverpoolu. Kolo Toure zna koji je najbolji način da se kaže zbogom. On je to učinio već jednom prije.

Vrijeme prolazi

Sada cilja na drugi put. Ugovor Liverpoolovog veterana istječe ovog ljeta. Njegova posljednja utakmice će biti finale Europa lige protiv Seville. On se nada da će izaći u plamenu slave. Opet.

Toure je rekao: “Nadam se da ću svoju karijeru u Liverpoolu završiti na isti način na koji sam završio svoju karijeru sa reprezentacijom, osvojio trofej u svojoj posljednjoj utakmici za Obalu Bjelokosti.”

Toure-u, koji se povukao iz međunarodnog nogometa nakon 118 pobjede, je trebalo sedam pokušaja za Afrički kup nacija prije nego što je na kraju uspio u 2015. godini.

Trebalo mu je deset godina da se vrati u europsko finale, destljeće nakon što je Arsenal pobijeđen od Barcelone u 2006. godini u finalu Lige prvaka. On zna koliko su ovi dani posebni i vrlo rijetki.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

To je razlog zašto je veteran tražio od svojih suigrača u Liverpoolu da iskoriste svoju priliku i da pobijede Villarreal u polufinalu u četvrtak. Što su i uradili.

“Rekao sam dečkima da moraju uživati u ovim danima, jer ih nema tako često”, rekao je Toure.

“U 15 godina karijere, ovo je moje drugo Europsko finale i to pokazuje koliko je zaista teško doći tamo. Uživajte, jer vrijeme brzo prolazi.”

Vrijeme prolazi, ali uspomene ostaju. Toure je uživao u pobjedi nad Villarrealom od 3-0.

To je bila jedna od velikih noći na Anfieldu i uz najbolju atmosferu koju sam ikada vidio.

Toure postaje ljubimac navijača ponovo. Bivši igrač Arsenala i Manchester Cityja je čovjek koji je bio u rezervama dok Mamadou Sakho nije pao na testu droge.

Sada je ključni čovjek za Jurgen Kloppa, gdje je igrao odlično u obje utakmice protiv Villarreala.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!