NaslovnicaVijestiHIT: Pogledajte kako Vrsaljko budi Lovrena! (VIDEO)

HIT: Pogledajte kako Vrsaljko budi Lovrena! (VIDEO)

Nakon pobjede nad Španjolskom, sjajna atmosfera vlada u taboru Vatrenih, što dokazuje ovaj video u kojem Vrsaljko budi Lovrena, kojemu ništa nije bilo jasno.

U trileru u Zagrebu Hrvatska je stigla do pobjede protiv Španjolske (3:2) u dramatičnoj završnici utakmice UEFA Lige nacija. Na rasprodatom Maksimiru, u utakmici u kojoj je Hrvatska dva puta bila u prednosti, Ante Rebić je propustio kolosalnu šansu da postigne pogodak za praktično nedostižnih 3:1, da bi kazna stigla iz penala kojeg je realizirao Sergio Ramos.

Prethodno je Kramarić doveo Vatrene u vođstvo, a ekspresno izjednačio Ceballos, dok je Jedvaj u 69. minutu postigao svoj prvi gol. U trećem minutu sudačke nadoknade izabranici Zlatka Dalića su krenuli na sve ili ništa, šut Josipa Brekala nakon odlične finte odbranio je De Gea, da bi na odbijenu loptu natrčao Jedvaj za erupciju oduševljenja na Maksimiru.

Naravno, ova velika pobjeda itekako je značila na polju samopouzdanja i atmosfere, što pokazuje ovaj video koji je postavio Šime Vrsaljko na svom Instagram nalogu. Naime, on je probudio Dejana Lovrena (očigledno u gluvo doba noći), koji mu je otvorio vrata sobe u polusnu, mrzovoljno mrmljajući, dok je Vrsaljko umirao od smjeha.

Inače, Lovren je bio u centru pažnje nakon same utakmice i komentara na račun Španjolaca Sergija Ramosa, sa kojim je od ranije ušao u sukob i verbalni rat.

“Aaa-ha. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi**e obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana”, rekao je Lovren pokazujući hrvatski grb, a prekrivajući španjolski grb na svom dresu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!