NaslovnicaVijesti"Vrući Brazilac" Malcom otkrio planove za nastavak karijere!

“Vrući Brazilac” Malcom otkrio planove za nastavak karijere!

Vrući brazilski internacionalac Malcom javno je govorio o nastavku svoje karijere te je otkrio jednu vrlo zanimljivu stvar. Sjajnim partijama ove sezone privukao je pažnju mnogih velikana u zimskom transfer roku, ali Francuzi ga jednostavno nisu htjeli prodati te je on ostao u Boredauxu.

Malcom otkrio planove

Arsenal, Tottenham, Manchester United i Bayern lovi su ga zimi, ali Bordeaux nije bio spreman za prodaju te su jasno i glasno već na početku transfer roka svima dali do znanja da ga neće prodati. Ali takav stav će imati samo do ljeta. Brazilski internacionalac Malcom, rastuća zvijezda europskog nogometa, javno je rekao da će za nekoliko mjeseci sigurno preći u novi klub, jer je navodno sklopio takav dogovor sa Boredauxom.

>> OVO JE PREVRŠILO SVAKU GRANICU: Jonathan Viera napustio Las Palmas i otišao za rekordan iznos u Kinu

“Obećali su mi da ćemo razgovarati o odlasku u junu mjesecu, a ja ću izabrati klub za koji mislim da je dobar za nastavak moje karijere, a Bordeaux mi neće praviti prepreke prilikom odlaska”, rekao je 20-godišnji Malcom u intervjuu koji je objavljen u brazilskim medijima. Ne skriva da je želio zamijeniti klub u januaru, ali kaže da je i ovako sretan.

[su_bonus]

“Zimi sam htio krenuti u potragu za novim izazovima, ali Bordeaux mi je puno pomogao i nije bilo od mene fer da im tako vratim. Sve oko nastavka moje karijere će biti odlučeno u naredna tri mjeseca”.

[su_cashout]

Malcom je postigao osam golova ove sezone u Ligi 1 i zabilježio šest asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!