NaslovnicaVijestiVušković prodan za najveći iznos u povijesti Hajduka

Vušković prodan za najveći iznos u povijesti Hajduka

Luka Vušković, jedan od najtraženijih mladih braniča, sada je član Tottenhama. Transfer iz Hajduka potvrdio je Fabrizio Romano.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tottenham samo što nije potpisao vrhunskog hrvatskog talenta Luku Vuškovića. On je tražio najbolji projekt za razvoj i našao ga je u Spursima. Željelo ga je još pet vrhunskih klubova, ali on je htio samo u Tottenham. Dogovorio je osobne uvjete, a klubovi odštetu. U tijeku je sređivanje papirologije i onda će biti službeno gotovo”, otkriva Romano.

No, ne otkriva koliku odštetu Tottenham plaća Hajduku za Vuškovića. Transfermarkt ga cijeni na 6 milijuna eura, a nagađalo se da bi ga Hajduk prodao za dvostruko više jer je proljetos navodno odbio ponudu Manchester Cityja od 12 milijuna.

Ovaj tinejdžer bi mogao postati najskuplji transfer u povijesti Hajduka. Engleski mediji izvješćuju da je klub prodavao Vuškovića Tottenhamu “za iznos veći od 11 milijuna eura”, što čini najveći iznos ostvaren prodajom igrača u povijesti kluba. 

Nikola Vlašić je dosad držao rekord za najveći transfer iz Hajduka. U ljeto 2017. godine, Hajduk je prodao Vlašića Evertonu za iznos od 10,8 milijuna eura. Iza njega se nalazi Nikola Kalinić, koji je 2009. godine prešao u Blackburn za 7 milijuna eura. Time je Hajduk poslao tri najskuplja igrača u povijesti kluba u Englesku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!