NaslovnicaVijestiWALKER ISPROVOCIRAO LIVERPOOL: Jurgen Klopp mu odgovorio na sjajan način!

WALKER ISPROVOCIRAO LIVERPOOL: Jurgen Klopp mu odgovorio na sjajan način!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp na sjajan način je uzvratio na provokacije defanzivca Manchester Cityja Kylea Walkera, koji je ismijao Redse nakon njihovog remija protiv Leicester Cityja u Premier ligi u utorak, kada je rezultat glasio 1-1.

Klopp uzvratio na provokaciju Walkera

Nakon što Kloppov tim nije uspio slaviti i povećati prednost na sedam bodova razlike, engleski reprezentativac im je posvetio objavu na svom službenom twitter profilu. Međutim, on je to ubrzo obrisao nakon što je dobio veliki broj kritika od strane nogometne javnosti zbog nesportskog ponašanja.

Nezadovoljan ovim postupkom bio je upravo i Jurgen Klopp, koji je izjavio kako bi radije slavio uspjeh svog tima, nego neuspjeh protivnika. On je rekao: “Nikad nisam slavio zbog toga što drugi tim ispusti bodove ili izgubi utakmicu. Za mene je to nedopustivo.”

Njemački stručnjak je također odgovorio na navode kako je zatražio od radnika na Anfieldu da očiste snijeg na samo jednoj strani terena, kako bi njegov tim imao prednost protiv ‘Lisica’. Na to je odgovorio: “Nikad nisam zatražio da se očisti jedna strana terena, a druga ne. To nije način na koji ja shvatam sport.”

Liverpool trenutno ima pet bodova više od Manchester Cityja u Premier ligi, a ‘Građani’ će ovog vikenda imati priliku da smanje taj zaostatak, kada im na Etihad dolazi Arsenal. S druge strane, Redse očekuje gostovanje na London stadionu kod West Ham Uniteda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!