NaslovnicaVijestiWanda Nara ekskluzivno otkriva: Mauro Icardi neće sex sa njom ako PSG...

Wanda Nara ekskluzivno otkriva: Mauro Icardi neće sex sa njom ako PSG nije pobijedio!

Wanda Nara je iznenađujuće priznala da napadač PSG-a i suprug Mauro Icardi neće imati seks sa njom kada njegova ekipa izgubi.

Wanda Nara ekskluzivno

27-godišnja argentinska zvijezda dovršila je zapanjujući  transfer u francusku prijestolnicu prošlog rujna, nakon što ga je menadžer Intera Antonio Conte izbacio iz svojih planova.

Bivši menadžer Chelseaja i Juventusa, Conte je ranije tvrdio da bi nogometaši trebali pokušati trošiti što manje energije tijekom seksa.

Kada su pitali Wandu o Conteovim tvrdnjama otkrila je kako nervozan Icardi može postati kada francuski klub doživi poraz.

33-godišnja argentinska ljepotica, koja je ujedno i agent svog supruga, rekla je za talijanski magazin Repubblica delle Donne: “Ne znam što bih rekla.”

“Trebao bi to pokušati prije utakmice, ali Mauro je vrlo profesionalan i ne čini ništa prije utakmice.”

“Tek nakon i ako je utakmica dobro prošla. Ako ne ide dobro, ne želi me ni pogledati.”

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!