NaslovnicaVijestiWanda Nara emotivnom objavom POTVRDILA 'bolni' razvod od Maura Icardija

Wanda Nara emotivnom objavom POTVRDILA ‘bolni’ razvod od Maura Icardija

Mauro Icardi i njegova supruga i agentica Wanda Nara više nisu zajedno, objavila je Wanda na svom službenom Instagram profilu.

Talijanski mediji pišu da se spomenuti par rastaje nakon osam godina braka, a zajedno imaju dvije kćeri. Posljednjih mjeseci se naslućivalo da će jedan od najpoznatijih parova u svijetu sporta prekinuti vezu, a sada je Wanda to i službeno potvrdila objavom na svom Instagram profilu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Vrlo je bolno živjeti ovaj trenutak, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje nadilaze medijske špekulacije, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više što pojasniti i neću iznositi detalje o ovom razdvajanju. Molim vas, Ali molim vas, imajte razumijevanja, ne samo zbog mene, već i zbog naše djece”, objavila je Wanda.

Mauro i Wanda već mjesecima imaju dosta problema u ionako turbulentnoj vezi, a ona ga je prošle godine optužila za prevaru zbog čega su privremeno prekinuli vezu. Ipak, nekoliko mjeseci nakon toga uspjeli su pronaći zajednički jezik i pomiriti se, no očito to nije dugo trajalo i sve je eskaliralo posljednjih dana.

Wanda se 2008. udala za Maxija Lopeza s kojim je dobila tri sina, a par se razveo 2013. nakon međusobnih optužbi za bračnu nevjeru. Wanda je nakon toga započela vezu s Icardijem, Maxijevim suigračem i čovjekom koji je važio za jednog od njegovih najboljih prijatelja.

Wanda i Icardi, unatoč velikom pritisku javnosti, vjenčali su se i zakleli na vječnu ljubav 2014. godine, a dobili su dvije kćeri – Francescu i Isabellu. U međuvremenu je Wanda postala Maurova menadžerica i bila “glavni pokretač” njegovog transfera iz Intera u PSG, a sada i u Galatasaray.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!