NaslovnicaVijestiWanda Nara: Icardi blizu odlaska, zainteresovani klubovi iz Španjolske, Engleske i Francuske

Wanda Nara: Icardi blizu odlaska, zainteresovani klubovi iz Španjolske, Engleske i Francuske

Wanda Nara, supruga i agentica nogometaša Intera, izjavila je za španjolske medije da je Icardi blizu odlaska sa Giuseppe Meazze.

Već dugo je poznato da u porodici Icardi, kada su u pitanju poslovni potezi, “vedri i oblači” gospođa Wanda. Da Mauro Icardi neće produžiti saradnju sa Interom prvi su u srijedu objavili argentinski mediji, dok je nešto kasnije Wanda Nara za As govorila o istoj temi i gotovo potvrdila ranije spekulacije.

“Za sada, Icardijev produžetak ugovora sa Interom je veoma daleko. Nismo blizu postizanja sporazuma. Cifre o kojima se govori u Italiji nisu istinite i od Intera nismo dobili zadovoljavajuću ponudu. Neću da kažem da se produžetak saradanje neće dogoditi, za sada je ono samo veoma daleko”.

“Nije logično da se ugovor obnovi za sumu koju Mauro sada dobija u Interu. Vjerujemo da on vrijedi više od toga. Neki veoma ozbiljni klubovi su zainteresovani. Na primer, tu su dva najveća kluba iz Španjolske, sa kojima imamo sjajne odnose. Tu su i jedan engleski i jedan francuski klub”, rekla je Wanda Nara.

Nije teško pretpostaviti koji su španjolski i francuski klubovi u pitanju, dok italijanski mediji navode kada je riječ o engleskom, da Icardija hoće Manchester United ili Chelsea.

Ugovor Maura Icardija sa Interom ističe leta 2021. godine, ali klub iz Milana već sada hoće da ga obaveže na dužu saradnju i tako ga osigura u svojim redovima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!