NaslovnicaVijestiWANDA NARA NAPOKON OTKRIVA DETALJE: Imali smo tri opcije - PSG je...

WANDA NARA NAPOKON OTKRIVA DETALJE: Imali smo tri opcije – PSG je bio najgora!

Nakon što je ispao iz prve postave na San Siru, Argentinac je bio prisiljen preseliti se negdje drugo kako bi osigurao nogomet u prvoj postavi.

WANDA NARA NAPOKON

Supruga Maura Icardija i ujedno i njegova agentica Wanda Nara tvrdi da je njegova posudba u PSG bio ‘as iz rukava’, ali priznaje da je prelazak u Francusku bio njezina najmanje omiljena opcija.

Icardi je osigurao posudbu u PSG iz Intera u posljednjem danu prijelaznog roka, nakon mnogo nagađanja o njegovoj budućnosti, jer mu je u siječnju oduzeta kapetanska traka na San Siru, a zatim je iskljuen sa treninga od ostatka momčadi ove sezone.

Napadač je bio povezan sa Juventusom, Napolijem, Monacom i Atletico Madridom, ali dogovorio je produženje jednogodišnjeg ugovora koji ga drži vezanim za Inter do 2022. godine, iak oje klub PSG-u dao prijavljenu opciju od 70 milijuna eura da kupi Icardija na kraju sezone.

Prelazak argentinskog internacionalca u Ligue 1 uslijedio je nakon što je njegov pravni tim prijetio da će tužiti Intera zbog njegovog propusta iz prve momčadi.

Slovačka – Hrvatska: Vatreni bez nekoliko ključnih igrača u Trnavi!

Nara kaže da je uvijek imala opciju prelaska u Pariz, iako to nije idealan scenarij za nju.

“Ako sam čekala do posljednjeg trenutka, to je zato što sam imala asa u rukavu”, rekla je Nara za argentinsku emisiju Morfi Telefe.

“Nitko nije znao, pa ni djeca. Mauro Icardi je spakirao mali kofer i ostatak prepustio meni.”

“Djeca idu u školu u Italiji, pa ćemo živjeti između Milana i Pariza. Od tri mogućnosti koje smo imali, PSG mi je bio najgora opcija, jer se moram vratiti sa djecom u Milano.”

“Ali mislila sam na ono što je najbolje za njega. Bilo je mnogo važnih talijanskih klubova koji su ga željeli i bilo bi to mnogo lakšse.”

26-godišnjak, koji je u 219 nastupa za Nerazzurre postigao 124 gola, nije igrao za ekipu Antonio Contea tijekom predsezone niti na otvaranju u prve dvije utakmice Intera u Seriji A, nakon što mu je rečeno da može otići.

Mogao bi nastupiti za PSG protiv Strasbourga 14. rujna, prije nego što će Thomas Tuchel igrati protiv Real Madrida u prvom susretu Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!