NaslovnicaVijestiWanda Nara odlučila ispod oka nacrtati masnicu kako bi pokazala solidarnost s...

Wanda Nara odlučila ispod oka nacrtati masnicu kako bi pokazala solidarnost s Icardijem nakon derbija

Mauro Icardi bio je u centru pažnje istanbulskog derbija između Fenerbahcea i Galatasaraya u kojem nismo vidjeli golove. Icardi je utakmicu završio s modricom ispod oka, a rasprava o tome kako je do nje došlo i dalje traje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Galatasaray tvrdi da je Icardi dobio masnicu zbog udarca defanzivca Fenerbahcea Djikua šakom u kaznenom prostoru, dok Edin Džeko tvrdi da je masnica nastala nakon što je Icardi udario glavom u stativu. Džeko je također optužio Galatasaray da su tražili jedanaesterac u toj situaciji tijekom duela s Djikuom.

U međuvremenu, Icardijeva supruga Wanda Nara podijelila je fotografiju na društvenim mrežama, gdje je objavila selfie s argentinskim napadačem. Na fotografiji se vidi da je Wanda odlučila iscrtati lažnu masnicu ispod svog oka, čime je očito htjela iskazati solidarnost sa suprugom.

Fener i Galata sljedeći meč igraju već u petak, kada će se sastati u finalu turskog Superkupa u saudijskom Riyadhu.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!