NaslovnicaVijestiWayne Rooney: Cristiano Ronaldo nije igrač kakav je nekad bio

Wayne Rooney: Cristiano Ronaldo nije igrač kakav je nekad bio

Legenda Manchester Uniteda Wayne Rooney kaže kako bi Cristiano Ronaldo trebao prihvatiti činjenicu da nije igrač kakav je nakada bio. Dvojac je igrao zajedno na Old Traffordu od 2004. do 2009. godine, a Rooney sada tvrdi kako bi se Ronaldo morao pomiriti sa činjenicom da više nije u vrhu svjetskog nogometa.

“On očito nije igrač kakav je bio sa 22 ili 23 godine. Nije to lako prihvatiti. Trener ima svoj plan i igru za uspjeh, a on je drugačiji od onoga čemu se Ronaldo nadao. Messi i Ronaldo su dva najbolja nogometaša svih vremena, ali vrijeme prolazi. Poznavajući Ronalda, bit će mu vrlo teško sjediti na klupi”, rekao je bivši engleski repreznetativac i nastavio:

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Siguran sam da će, ako bude strpljiv, doći i njegova prilika. Morat će je iskoristiti kako bi se vratio u prvi tim. Bijesno reagira kada ne igra, a želi biti na travnjaku to je sasvim jasno. Mnogo bitnije je kakav je na treninzima i kakvog je raspoloženja. Ja bih rekao da još uvijek trenira jako dobro i da je sretan.”

Ronaldo još uvijek nije postigao gol u šest odigranih utakmica u Premier ligi ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!