NaslovnicaVijestiWayne Rooney ima novi posao

Wayne Rooney ima novi posao

Prema najpoznatijem insajderu Fabriziu Romanu, Wayne Rooney (38) postat će novi trener engleskog drugoligaša Plymouth Argylea. Slavni engleski napadač, koji je igračku karijeru završio u siječnju 2021., tijekom vikenda potpisat će trogodišnji ugovor s Plymouthom.

Radi se o klubu koji je nedavno završenu sezonu Championshipa završio na 21. mjestu među 24 ekipe, samo jedno mjesto iznad zone ispadanja, zahvaljujući pobjedi nad Hull Cityjem (1:0) u posljednjem kolu.

Kao igrač, Rooney je nastupao za Everton, Manchester United, DC United i Derby. Najznačajniji dio svoje karijere proveo je u Manchester Unitedu, gdje je igrao od 2004. do 2017. godine. U tom razdoblju odigrao je 559 utakmica, postigao 253 gola, ostvario 139 asistencija i osvojio 17 trofeja.

Rooney je upisao 120 nastupa i postigao 53 gola za reprezentaciju Engleske, čime se svrstao među najbolje nogometaše u povijesti te zemlje. Kao trener, vodio je Derby, DC United i Birmingham, koji je napustio u siječnju ove godine. Od tada je bio bez posla.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!