NaslovnicaVijestiWayne Rooney napokon otkrio: Evo što je Sir Alex Fergusona navelo da...

Wayne Rooney napokon otkrio: Evo što je Sir Alex Fergusona navelo da proda Van Nistelrooya Real Madridu

Evertonova zvijezda Wayne Rooney je bio odličan u svom komentatorskom debiju, pridruživši se Jamie Carragheru u studiju Sky Sportsa u ponedjeljak navečer. Bivši kapetan Manchester Uniteda iskreno je govorio o nizu tema, uključujući i legendarnog Nizozemca Ruud van Nistelrooya.

Wayne Rooney napokon

41-godišnji napadač je slavno napustio Manchester United 2006. godine, pridruživši se Real Madridu nakon što nije uspio doći do finalne Unitedove utakmice 2005/06 sezone Premier lige.

Posljednja sezona Van Nistelrooya na Old Traffordu je bila oštećena svađom sa kolegama, pa čak i Sir Alex Fergusonom.

Unatoč tome što se odvija van terena, on je i dalje lijepo sjećanje kao jedan od najboljih strijelaca u povijesti kluba.

[su_bonus]

Na pitanje je li Van Nistelrooyev problem bio zato što su se on i Cristiano Ronaldo borili za poziciju najboljeg i glavnog igrača Uniteda, Rooney je odgovorio: “Ne, jer u to vrijeme Cristiano Ronaldo nije bio ni blizu razine na kojoj je sada.”

“Mislim da je Ruud bio naviknut na Davida Beckhama, koji mu je slao lopte, plasirao kao na tanjiru u šesnaestercu.”

“A onda je Cristiano Ronaldo ušao i počeo igrati na drugačiji način i zatim je Ruud počeo biti frustriran i mislim da je to vjerojatno bio pravi trenutak za Ruuda da se preseli u drugi klub i zatim smo došli ja, Cristiano Ronaldo, Darren Fletcher da budemo sljedeće generacija tima.”

“Ali bio je fantastičan, prva sezona je bila sjajna, drugu sezonu smo imali problema sa njim i Cristianom Ronaldom, jedan od njih je morao otići i mislim da je Sir Alex Ferguson napravio pravu odluku.”

Dakle, to je to – Van Nistelrooy je prodan zbog pojave Ronalda i njegove nesposobnosti da igraju zajedno.

[su_no1forfootball]

Ferguson je dokazao da je bio u pravu kada je portugalsko krilo – koji je također na krajuprodan u Real Madrid – postao jedan od najboljih nogometaša na planeti.

“Van Nistelrooy je bio brilijantan i on je vjerojatno još uvijek najbolji finišer sa kojim sam igrao”, dodao je Rooney.

“Bio je malo poput Harry Kanea, on samo želi postići gol. On je mrzio kada ga ne postigne. Pobijedili bi utakmicu 4-0 i ako on nije postigao gol, sjediti će sam u uglu razočaran.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!