NaslovnicaVijestiWayne Rooney otkrio čime se želi baviti nakon završetka karijere

Wayne Rooney otkrio čime se želi baviti nakon završetka karijere

Kapiten i najbolji strijelac Manchester Uniteda svih vremena, Wayne Rooney, otkrio je da se želi upustiti u trenerske vode nakon što okači kopačke o klin jednog dana.

Wayne Rooney želi biti trener

31-godišnjaku je preostala godina dana ugovora sa ‘Crvenim vragovima’, ali ne planira još dugo ići u mirovinu. Kako se polako bliži kraj njegove karijere, legendarni napadač je počeo ići na razne trenerske kurseve, a dugogodišnje igračko iskustvo će mu svakako pomoći u njegovoj budućoj profesiji.

“Naravno, kada postanete stariji počinjete razmišljati šta poslije”, rekao je Rooney za engleski Daily Mail.

“Moj cijeli život se vrtio oko nogometa i istog minuta kad završim svoju igračku karijeru, započet ću trenersku. Nadam se da ću dobiti priliku da treniram neki klub, to je nešto u čemu bih uživao.”

Rooney je nedavno postao najbolji strijelac Uniteda svih vremena kada je postigao svoj 250. gol u Premier ligi protiv Stoke Cityja, te tako pretekao klupsku legendu Bobbyja Charltona, koji je držao rekord za više od četiri desetljeća. Wayne je također i najbolji strijelac reprezentacije sa 53 gola u 119 nastupa u engleskom dresu.

Međutim, uprkos svemu tome, on trenutno nije u planovima trenera ‘Crvenih vragova’ Josea Mourinha. Manchester United sljedeću utakmicu igra protiv Wigana u okviru četvrte runde FA Kupa, kada bi Rooney konačno mogao dobiti šansu.

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!