NaslovnicaVijestiWayne Rooney otkrio tko je po njegovom mišljenju najbolji igrač u povijesti...

Wayne Rooney otkrio tko je po njegovom mišljenju najbolji igrač u povijesti nogometa!

Wayne Rooney je proveo mnogo godina u igranju zajedno sa Cristianom Ronaldom, ali je morao priznati da je Lionel Messi bolji od njegovog bivšeg suigrača.

Wayne Rooney otkrio

Rooney i Ronaldo su bili neprikosnoveni tijekom svog razdoblja u Manchester Unitedu i unatoč kratkoj svađi nakon Svjetskog prvenstva 2006. godine, ostali su dobri prijatelji van terena.

Unatoč vezama sa Juventusovom superzvijezdom, rekordni strijelac reprezentacije Engleske nije mogao predvidjeti sjaj Messija, kojem je svjedočio u dva poraza u Ligi prvaka protiv Barcelone.

“Ronaldo nije bio toliko fokusiran na golove kad smo počeli igrati zajedno, ali moglo ste vidjeti da je sve što je želio biti najbolji igrač na svijetu”, napisao je Rooney u svojoj kolumni Sunday Timesa.

“Vježbao je, vježbao i počeo stvarati. Cristiano je postao nevjerojatan strijelac, a on i Messi su vjerojatno dva najbolja igrača koje je nogomet ikada vidio.”

“Ali unatoč prijateljstvu s Cristianom, išao bih za Messija. Iz istog razloga što sam volio gledati Xavija i Scholesa: to su različite stvari u Messijevoj igri. Razgovarao sam o smirenosti i ne mogu se sjetiti kada je Messi šutao prema golu iz sve snage. On ih jednostavno gurne u gol, što se svima čini tako lagano.”

“Ronaldo je nemilosrdan u šesnaestercu, ubojica. Ali Messi će vas mučiti prije nego što te ubije. S Messijem se samo stječe dojam da se zabavlja. Ta dvojica su u potpunosti promijenili igru ​​u smislu broja golova, a ja ne.”

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!