NaslovnicaVijestiWayne Rooney ponovo napušta Everton: Potpisuje ugovor sa novim klubom do 2020....

Wayne Rooney ponovo napušta Everton: Potpisuje ugovor sa novim klubom do 2020. godine

Wayne Rooney bi na ljetnom prijelaznom roku mogao napustiti Everton, prema navodima Sam Allardycea. Bivši igrač Manchester Uniteda bi mogao napustiti svoj klub iz djetinstva u koji je nedavno došao sa Old Trafforda.

Wayne Rooney ponovo

“Postoje glasine o tome kako Wayne ide u drugi klub u inozemstvo – u Kinu i Ameriku – ali glasine su glasine koje nećemo saznati sve dok Wayne i njegov agent ne budu kontaktirani, ali trenutno je navijači i igrač Evertona”, rekao je Allardyce.

“Ne bih razmatrao ništa u ovom trenutku. Mora biti masivan ugovor koji bi ga natjerao da napusti Everton u ovom trenutku.”

Te ‘glasine’ izvorno su došle od Washington Posta, gdje tvrde da je Rooney bio blizu dogovora sa MLS ekipom DC United.

Umjesto toga, ta izvješća sada podupiru Daily Mail, koji kaže da bi potencijalno masivan ugovor mogao uvjeriti Rooneya da napusti Everton.

Oni izvještavaju o tome: “Wayne Rooney se u utorak navečer navodno približio potpisivanju MLS ekipe DC Uniteda.”

Rooneyev predstavnik Paul Stretford nedavno je bio u SAD-u i razgovarao o uvjetima i ‘razgovori su opisani kao pozitivni.’

Rooney bi mogao napraviti transfer u MLS kada se transferni prozor otvori 10. srpnja sa potencijalnim ugovorm koji će trajati do kraja 2020 sezone.

Bez obzira na to može li se dogovoriti, ostaje da se vidi, ali sigurno se čini da je Rooney blizu odlaska iz Evertona po drugi put.

Iako nema sumnje u Rooneyvu ljubav prema Evertonu, vjeruje se da nema dobar odnos sa trenutačnim menadžerom ALlardyceom.

Wayne Rooney je na ljeto prošle godine prešao u Everton iz Manchester Uniteda, nakon što je Romelu Lukaku došao na Old Trafford.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!