NaslovnicaVijestiWayne Rooney predvidio tko će osvojiti Europsko prvenstvo!

Wayne Rooney predvidio tko će osvojiti Europsko prvenstvo!

Wayne Rooney vjeruje da je Francuska sa Didierom Deschampsom ogroman favorit za osvajanje Eura 2020. ovog ljeta ispred Engleske, Portugala i Belgije.

35-godišnji menadžer Derby Countyja je imao veliki utjecaj na početku karijere u engleskoj reprezentaciji kada je izbio na scenu na Europskom prvenstvu 2004. godine.

Rooney, koji je proglašen jednim od najboljih napadača u povijesti Europskih prvenstava, uvršten je u UEFA-in tim turnira te godine, dok je u četvrtfinalu Engleska izbačena od Portugala.

Engleska se također smatra jednim od favorita na Euru, jer se nalaze u skupini D sa Škotskom, Češkom i Hrvatskom.

Francuska je u takozvanoj skupini smrti sa Njemačkom, Mađarskom i Porgugalom.

Deschampsova momčad je propustila osvojiti naslov na Euru 2016 protiv Portguala, prije nego što su osvojili Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Rooney je ukazao na nevjerojatan talenat kojeg ima francuska reprezentacija kao jedan od razloga zašto vjeruje da bi se mogli osvetiti za poraz 2016. godine.

Legenda Manchester Uniteda je za The Times napisala: “Engleska je favorit u svojoj skupini i odskače od ostalih momčadi i zbog toga vjerujem da mogu uraditi dobar posao na ovom turniru. Tu su Belgija i Portugal kao jedni od favorita, ali moj i glavni favorit za osvajanje je definitivno Francuska.”

“Kylian Mbappe, N’Golo Kante, Karim Benzema, Antoine Griezmann, Paul Pogba, Raphael Varane, Hugo Lloris: pogledajte njihovu kvalitetu, iskustvo i rezultate kao svjetski prvaci i shvatit ćete kakva su ekipa.”

Francuska je trenutno favorit svih svjetskih kladionica, a tako i bet365 u kojem je kvota 5.50 na Francuze. Na Engleze je 6.00, dok je Belgija treći favorit sa kvotom 6.50!

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!