NaslovnicaVijestiWayne Rooney priznao da je zabrinut što Liverpool dovodi najboljeg veznjaka na...

Wayne Rooney priznao da je zabrinut što Liverpool dovodi najboljeg veznjaka na svijetu!

Legenda Manchester Uniteda Wayne Rooney je priznao da je zabrinut zbog toga što Liverpool potpisuje ‘jednog od najboljih veznjaka”. Igrač Bayerna Thiago Alcantara je povezan sa ekipom Merseysidea tijekom cijelog ljetnog prijelaznog roka.

Wayne Rooney priznao

S obzirom da je Liverpool osvojio svoju prvu titulu u Premier ligi nakon 30 godina prošle sezone, te nastoje da se ojačaju, legenda Manchester Uniteda Wayne Rooney priznaje da je zabrinut zbog Liverpoolovih potencijalnih transfera.

Thiago Alcantara iz Bayerna, koji je skoro potpisao za United 2013. godine, navodno će otići u Liverpoola za iznos od 20 do 30 milijuan funti. Da nije bilo Davida Moyesa, Thiago bi možda još uvijek igrao za United.

Thiago je željan transfera koji će se održati, ali trenutno slavi osvajanje trofeja Lige prvaka.

Rooney je o svojoj zabrinutosti u nedelju govorio: “Skoro da je došao u United 2013. godine, a sada je Liverpool povezan sa njim.”

“On je jedan od najboljih veznjaka na svijetu – nadam se da neće otići tamo.”

“On je sjajan igrač. Bilo bi sjajno vidjeti ga u Premier ligi.”

Liverpool je ovog ljeta već potpisao jednog igrača, Kostasa Tsimikasa iz Olympiacosa, grčkog lijevog beka koji je koštao oko 12 milijuna funti.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!