NaslovnicaVijestiWBA dovodi igrača koji je tri puta osvajao Premier ligu!

WBA dovodi igrača koji je tri puta osvajao Premier ligu!

WBA će pokušati izbjeći ispadanje sa potpisivanjem iskusnih igrača u Premier ligi, sa Bilićem koji je u pregovorima sa Branislavom Ivanovićem.

WBA dovodi igrača

Ivanović je posljednje tri i pol godine igrao za Zenit, a ranije je ovog ljeta igrao u finalu ruskog Superkupa, međutim, ugovor mu je istekao u srpnju.

Prema ruskim novinama, WBA je već započeo razgovore sa braničem i on je željan prelaska u Premier ligu.

36-godišnjak je ranije bio povezan sa Evertonom početkom ljeta, ali su te glasine prilično brzo nestale, međutim, jasno je da se želi vratiti u Englesku.

Prethodno je igrao za Chelsea 10 sezona od 2007. do 2017. godine i za to je vrijeme postao jedan od najboljih desnih bekova u ligi.

Ivanović je sa Plavcima osvojio tri naslova prvaka, tri FA kupa, Liga kup, Ligu prvaka i Europsku ligu.

Otkako se vratio u Rusiju, nakon što je prethodno igrao za moskovski Spartak, Srbin je sa Zenitom osvojio još dva naslova prvaka, iako bi na kraju mogao biti najpoznatiji po tome što je u srpnju ispustio i razbio stakleni trofej ruskog Superkupa.

WBA se tek vratio u Premier ligu, nakon što su prošle sezone završili na drugoj poziciji u Championshipu.

WBA svoju prvu utakmicu igra protiv Leicestera u Premier ligi gdje su ogromni autsajderi sa koeficijentom 3.80 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!